Οι υπηρεσίες της Monitor καλύπτουν σημεία κλειδιά στη διοίκηση της επιχείρησης.
Υπηρεσίες
Επιχειρήσεις

  Το επιχειρηματικό περιβάλλον είναι δυναμικό και αλλάζει συνεχώς μέσα στο χρόνο. Οι επιχειρήσεις, σαν ζωντανοί οργανισμοί, είναι υποχρεωμένες να προσαρμόζονται, να εξελίσσονται, να αλλάζουν, γιατί διαφορετικά χάνονται. Η επιχειρηματική δράση έχει πολλές όψεις και η ανάγκη για αντικειμενική ματιά στην πορεία της είναι πραγματική. Αυτή την ανάγκη έρχεται να καλύψει η επαγγελματική συμβουλή που προσφέρει η Monitor.


Χρηματοδοτήσεις

  Η δημιουργία μιας νεοφυούς επιχείρησης και η ανάπτυξη μιας ώριμης επιχείρησης απαιτούν την διάθεση σημαντικών πόρων, κεντρικό κομμάτι των οποίων συνήθως είναι το κεφάλαιο. Πέρα από τις προφανείς πηγές που είναι οι επιχειρηματίες και οι τράπεζες, υπάρχουν κεφάλαια διαθέσιμα από το κράτος και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η Monitor βοηθά στην επιλογή των καλύτερων λύσεων και παρακολουθεί το έργο μέχρι την ολοκλήρωσή του.


Πληροφορική

  Οι επιχειρήσεις χρειάζονται την τεχνολογία για να ανατπύσσουν τις δραστηριότητές τους και όχι να περιορίζονται από αυτή. Η Monitor βοηθά να αντιμετωπίζονται με σιγουριά οι αποφάσεις που σχετίζονται με την τεχνολογία και εξασφαλίζει ότι το οργανωτικό και λειτουργικό μοντέλο της πληροφορικής είναι ευέλικτο και αποτελεσματικό, έτσι ώστε να επιτυγχάνονται αποτελέσματα με διάρκεια.
Επικοινωνία

       
26410 54072

         geolib    rocketmail.com

        
Monitor
         Αγ. Χριστοφόρου 15
         30133 Αγρίνιο

Για μας

Η Monitor Σύμβουλοι Ανάπτυξης Επιχειρήσεων δημιουργήθηκε με αποκλειστικό σκοπό την προσφορά προσωπικών, επαγγελματικών και έμπειρων υπηρεσιών για την εξυπηρέτηση των μοναδικών αναγκών κάθε επιχειρηματία
Γρήγορες συνδέσεις
Monitor Συμβουλοι ανάπτυξης επιχειρήσεων      2017-20
Υπηρεσίες