Οι υπηρεσίες της Monitor καλύπτουν σημεία κλειδιά στη διοίκηση της επιχείρησης.
Χρηματοοικονομικός σχεδιασμός
  Αν η διαφήμιση, η προβολή και οι πωλήσεις είναι το οξυγόνο για την επιχείρηση, χωρίς χρήμα παθαίνει έμφραγμα. Yπάρχουν πολλές περιπτώσεις που επιχειρήσεις με πελάτες και πωλήσεις, βρίσκονται σε δύσκολη θέση επειδή δεν μπορούν να συγκεντρώσουν τα χρήματα τους και έτσι δεν είναι σε θέση να καλύψουν τις τρέχουσες υποχρεώσεις τους. Η επιχείρηση για να επιβιώσει πρέπει να καλύπτει πρώτα και κύρια τις υποχρεώσεις της και μετά να έχει κέρδη.

  Ο χρηματοοικονομικός σχεδιασμός και η διαχείριση των οικονομικών πόρων της επιχείρησης είναι βασική προϋπόθεση όχι μόνο την μακροημέρευση της επιχείρησης αλλά και την ανάπτυξη της. Κάθε χρόνο χιλιάδες είναι οι επιχείρησης που κλείνουν, όχι γιατί δεν έχουν πελάτες, αλλά γιατί δεν έχουν κάποιο σύστημα οικονομικής διαχείρισης. Έτσι η ανάπτυξη πολιτικών σωστής διαχείρισης των οικονομικών πόρων της επιχείρησης είναι από τις σημαντικότερες λειτουργίες του επιχειρηματία.

  Ο χρηματοοικονομικός σχεδιασμός στηρίζεται στις στρατηγικές και τα προγράμματα του επιχειρηματικού σχεδιασμού, μεταφράζει τους στόχους και τα προγράμματα σε οικονομικά μεγέθη, συγκρίνει τα αποτελέσματα με τις προσπάθειες και δίνει αποτελέσματα που ο επιχειρηματίας μπορεί να τα συγκρίνει με τα αποτελέσματα των ανταγωνιστών του, ή ακόμα πιο απλά με τα αποτελέσματα, δηλαδή τα κέρδη που θα είχε αν τα όποια χρήματα του τα τοποθετούσε σε ακίνδυνες επενδύσεις, σε τελική ανάλυση βλέπει αν όλη αυτή η ιστορία αξίζει τον κόπο.

  Η MONITOR μπορεί να συνεργαστεί για τη καλύτερη οργάνωση και λειτουργία του χρηματοοικονομικού τομέα της επιχείρησης (συνεργασία με ευρύτερο χαρακτήρα και με βάθος χρόνου), ή την επίλυση συγκεκριμένων χρηματοοικονομικών θεμάτων (συγκεκριμένο θέμα, βραχυχρόνια συνεργασία).
Επικοινωνία

       
26410 54072

         geolib    rocketmail.com

        
Monitor
         Αγ. Χριστοφόρου 15
         30133 Αγρίνιο

Για μας

Η Monitor Σύμβουλοι Ανάπτυξης Επιχειρήσεων δημιουργήθηκε με αποκλειστικό σκοπό την προσφορά προσωπικών, επαγγελματικών και έμπειρων υπηρεσιών για την εξυπηρέτηση των μοναδικών αναγκών κάθε επιχειρηματία
Γρήγορες συνδέσεις
Monitor Συμβουλοι ανάπτυξης επιχειρήσεων      2017-20
Υπηρεσίες
Μπορούμε να προσφέρουμε υπηρεσίες :

*
Σύνταξης προγράμματος ταμειακών ροών

*
Προϋπολογισμού:
  
- Σύνταξη
   - Παρακολούθηση
   - Διόρθωση
   - Στατιστικές